Käynnistysapu on lähellä

Auton käynnistysapu on lähellä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. 10-Hinaus Oy apukäynnistää kulkuneuvot Paimiossa, Kaarinassa, Sauvossa, Liedossa ja Paraisilla kaikkina vuorokauden aikoina.

Eikö auto inahdakaan? Onko auton akku tyhjä tai vioittunut? Auton akku saattaa joskus tyhjentyä yllättäen ja matka loppuu silloin ikävästi. Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain naksuttavaa ääntä. Silloin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se vaihtaa uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa jälleen itse itsensä.

Ota yhteyttä ja tilaa käynnistysapu!

Palvelut

  • Virranannot
  • Kylmä- ja apukäynnistykset

Palvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Hinauspalvelu 10-Hinaus Oy tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista akkupalvelua vuorokauden jokaisena tuntina. Tarvitsetpa apua kotipihalla, työpaikalla tai tien päällä, tulemme paikalle auttamaan sinua nopeasti. Tarjoamme akkupalvelua Paimiosta ja Kaarinasta käsin myös mm. Sauvossa, Liedossa ja Paraisilla. Kun autosi ei käynnisty ja tarvitset apukäynnistyksen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen. Päivystyksemme on valmiudessa 24 h vuoden jokaisena päivänä.